L&L Creative marketing-média kft

Reklám

kiadványaink

Helyi magazinunk a Tarjáni Mozaik, hirdetési- információs- és programmagazin, mely Salgótarján egész területén, valamint körzetében, prémium papíron, A/5 méretben, 16 színes oldalon jelenik meg havonta.  Egyenesen a Te postaládájába juttatjuk el exkluzív kivitelben, ingyenes kiadványunkat.

moz.jpg

A Tarjáni Műsor a szó szoros értelmében ízig-vérig magazin. Tartalmazza Salgótarján aktuális havi programjait, helyi- és országos hirdetéseket is, és természetesen érdekesebbnél, érdekesebb cikkeket, interjúkat is. Salgótarján városában számos helyen találkozhatsz vele.

tm.jpg

Vácon és vonzáskörzetében megjelenő kiadványunk a Dunakanyar Infó magazin. A helyi reklámanyagok mellett programajánlók, mozi- és színházajánló és egyéb tematikus oldalak alkotják magazinunk összetételét. A város és környéke frekventált helyeire juttatjuk el kiadványunkat.

dk.jpg


Online reklámkampányok

ga.png

fb.png

Ebben is tudunk segíteni, ha a ezen a két platformon szeretnél sikereket elérni.

Szórólapok, névjegykártyák, stb.

aa.pngA névjegykártya egy olyan eszköze a reklámnak, amely soha nem megy ki a divatból. A szórólap sok esetben hatásos lehet, ha a tökéletes módját választjuk. Naná, hogy segítünk!